woningaanbod bedrijfspanden

Welkom bij Arcuris Makelaars

Arcuris is een toonaangevende en betrouwbare vastgoedadviseur met gedrevenheid en passie. De duurzame klantrelaties zijn belangrijk. Door als team te opereren probeert Arcuris de beste resultaten voor haar klanten te bereiken. Wij voegen waarde toe. 

Arcuris is actief als Bedrijfsmakelaar op het gebied van o.a. kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkels in Nederland. Verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur en taxaties van Commercieel Vastgoed is onze specialiteit. Arcuris Bedrijfshuisvesting is al jaren vertegenwoordigd in de top 50 van grootste kantoren in Nederland en is zelfs marktleider in Flevoland volgens Propertynl.

De woningmakelaars verkopen en taxeren woningen, villa's, appartementen en nieuwbouw in de regio op een persoonlijke en vakkundige wijze. Ook voor professionele opdrachtgevers als woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars en beleggers verkopen wij woningen. Doordat onze makelaars al sinds de jaren “90 woningen verkopen kennen ze de woningmarkt als geen ander. Voor een vertrouwd adres (ver)koopt u uw woning via Arcuris. Dit met de inzet van de modernste marketingtools en websites als Funda.
De afdeling nieuwbouw adviseert de ontwikkelaar of initiatiefnemer op projectmatige wijze vanaf het voorlopig ontwerp tot aan de oplevering van de nieuwbouw. Arcuris heeft al meer dan 10.000 woningen verkocht.

Onze makelaars zijn lid van de NVM en zijn ingeschreven bij het NRVT.

Arcuris, de makelaar die voor ú werkt.

Actualiteiten

Kortingsactie bij verkoop woning

Koninklijke voordeel weken bij verkoopopdracht van je woning!Wil je je woning verkopen in Almer...
lees verder

Uitgelicht:
Zuiderpoort 8 - Lelystad


lees verder

Nieuw aanbod

Onze klanten beoordelen ons kantoor via reviews op Fundainbusiness.nl met een 8,9
Beoordeling
8,9

Recente transacties